Seguretat alimentària, manipulació i control d’aliments 211.5

Les inscripcions encara no estan disponibles

Data d'inici

Data finalització

Data d'inici inscripcions

Data de finalització inscripcions

Referència

Sector

Tipologia

Tipus de públic

Hores totals

6

Horari

Preu

Subvencionat

Entitat

Consorci Formació Contínua de Catalunya - PIMEC

Les inscripcions encara no estan disponibles

Objectius

Adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 109/2010 relatius a la manipulació d’aliments i la importància de la reglamentació alimentària.

Metodologia

Programa

1. Contaminació microbina dels aliments

1.1. Vies d’accés
1.2. Factors facilitadors

2. Higiene del manipulador

2.1. Higiene corporal
2.2. Hàbits higiènics

3. Higiene del local

3.1. Pla de neteja
3.2. Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
3.3. Control de plagues

4. Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments

4.1. Temperatura i temps en els procediments culinaris
4.2. Contaminació creuada
4.3. Abastiment d’aigua
4.4. Emmagatzematge d’aliments
4.5. Residus
4.6. Transport i distribució d’aliments
4.7. Bones pràctiques laborals

5. Preparació culinària dels aliments

5.1. Verdures i fruites
5.2. Aliments congelats
5.3. Conserves i semiconserves
5.4. Aliments sensibles
5.5. Pastisseria

6. Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC

7. Marc normatiu higiènicosanitari

Inscriu-te al curs

"*" indicates required fields

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.