Seguretat alimentària, manipulació i control d’aliments 211.4
Les inscripcions encara no estan disponibles
Data d'inici
Data finalització
Data d'inici inscripcions
Data de finalització inscripcions
Referència
Sector
Tipologia
Tipus de públic
Hores totals
Horari
Preu
Subvencionat
Entitat
Les inscripcions encara no estan disponibles
Objectius
Metodologia
- Els continguts es faran mitjançant una presentació dinàmica, complementada i ampliada pels comentaris del professor.
Programa
1. Contaminació microbina dels aliments
1.1. Vies d’accés
1.2. Factors facilitadors
2. Higiene del manipulador
2.1. Higiene corporal
2.2. Hàbits higiènics
3. Higiene del local
3.1. Pla de neteja
3.2. Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
3.3. Control de plagues
4. Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments
4.1. Temperatura i temps en els procediments culinaris
4.2. Contaminació creuada
4.3. Abastiment d’aigua
4.4. Emmagatzematge d’aliments
4.5. Residus
4.6. Transport i distribució d’aliments
4.7. Bones pràctiques laborals
5. Preparació culinària dels aliments
5.1. Verdures i fruites
5.2. Aliments congelats
5.3. Conserves i semiconserves
5.4. Aliments sensibles
5.5. Pastisseria
6. Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC
7. Marc normatiu higiènicosanitari
Inscriu-te al curs
"*" indicates required fields